Sång för alla tillfällen


Precis som en maträtt eller en doft kan få dig att relatera till saker och stunder som hänt kan även ljud, inte minst musik, väcka minnen. Kanske har du hört en sång vid ett speciellt tillfälle, en sång som sedan förknippas med en relation eller en händelse. Varje gång du hör just den sången väcks känslorna på nytt och minnet får leva kvar genom musiken. Jag hjälper dig gärna med framförandet av just en sådan sång!

Lyssna på Instagram

Countrysångerska


När jag skriver eget material så klingar det ofta country, kanske bidrar det faktum att jag bor bland hästar och halmbalar på landet till att countrymusiken ligger mig varmt om hjärtat. 


Håll utkik efter nyskrivet material under våren 2023!

Event och mingel


Sätt guldkant på minglet med livemusik. Jag och mina medmusikanter bjuder på utvalda örhängen i lagom, snackvänligt, tempo. 


Kanske ska du ha fest och vill ha smakfull jazzsång och piano i bakgrunden eller driver restaurang och önskar trubadurduo? Kontakta mig så berättar jag om olika lösningar som passar din tillställning!

"Hej Emelie, Och 1000 tack för din fina sång i lördags, vi var supernöjda och många av gästerna kommenterade också din fina röst och utstrålning"

Bröllop, dop & begravning


Jag är flitigt anlitad solist på begravningar, bröllop och dop. Med lång erfarenhet och förståelse för betydelsen av musiken vid en viktig stund kan jag guida er rätt i valet av sånger för ceremonin och sedan framföra dem personligt och innerligt.

"Stort tack för varenda ton du tog i samband med vår vigsel! När vi skriver detta tackkort får vi gåshud bara vid tanken på din röst. Helt otroligt vackert!"

Demosång & voiceover


Har du skrivit en låt som du behöver demosång på eller behöver du en trevlig röst till din reklamfilm? Jag hjälper dig snabbt och enkelt från min hemmastudio.

Kontakt