Countrysångerska


När jag skriver eget material så klingar det ofta country, kanske bidrar det faktum att jag bor bland hästar och halmbalar på landet till att countrymusiken ligger mig varmt om hjärtat. 

Event och mingel


Sätt guldkant på minglet med livemusik. Jag och mina medmusikanter bjuder på utvalda örhängen i lagom, snackvänligt, tempo. 


Kanske ska du ha fest och vill ha smakfull jazzsång och piano i bakgrunden eller driver restaurang och önskar trubadurduo? Kontakta mig så berättar jag om olika lösningar som passar din tillställning!

"Hej Emelie, Och 1000 tack för din fina sång i lördags, vi var supernöjda och många av gästerna kommenterade också din fina röst och utstrålning"

Bröllop, dop & begravning


Jag är flitigt anlitad solist på begravningar, bröllop och dop. Med lång erfarenhet och förståelse för betydelsen av musiken vid en viktig stund kan jag guida er rätt i valet av sånger för ceremonin och sedan framföra dem personligt och innerligt.

"Stort tack för varenda ton du tog i samband med vår vigsel! När vi skriver detta tackkort får vi gåshud bara vid tanken på din röst. Helt otroligt vackert!"

Demosång & voiceover


Har du skrivit en låt som du behöver demosång på eller behöver du en trevlig röst till din reklamfilm? Jag hjälper dig snabbt och enkelt från min hemmastudio.

Lyssna på Instagram

Kontakt